كيكة المكرونه باللحمه المفرومه 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا كيكة المكرونه باللحمه المفرومه 829894
ادارة المنتدي كيكة المكرونه باللحمه المفرومه 103798
كيكة المكرونه باللحمه المفرومه 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا كيكة المكرونه باللحمه المفرومه 829894
ادارة المنتدي كيكة المكرونه باللحمه المفرومه 103798
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةتبادل الأعلاناتأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 كيكة المكرونه باللحمه المفرومه

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
امين
 
 
avatar


عدد المساهمات : 474
عدد المواضيع : 292
الجنس : ذكر
العمر : 39

خدمات المنتدى
الساعة الآن فى مصر:
من فضلك:


لاتنسى متابعتنا على:

 Facebook Twitter YouTube Rss
كيكة المكرونه باللحمه المفرومه Empty
مُساهمةموضوع: كيكة المكرونه باللحمه المفرومه   كيكة المكرونه باللحمه المفرومه I_icon_minitimeالأربعاء 1 فبراير 2012 - 22:09

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

كيكة المكرونه باللحمه المفرومه ..


هانحتاج الآتي :


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

طماطم مفرومه ناعم
ثوم طازج
جبنة موزاريلا مبشورة
جبنه رومي او بارميجانو مبشورة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

لحمه مفرومه
زيت زيتون
زبده
مكرونه اقلام زي اللي في الصوره
وطبعا ملح وفلفل

الكميات انتي اللي هاتحديدها علي اد ما تحبي

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

اول حاجه نسلق المكرونه في ماء مغلي عليه ملح وفلفل

نصفيها ونشطفها بماء جاري

وماتنسوش تحطوا شوية من زيت الزيتون في مية السلق عشان

المكرونه ما تلزقش في بعضها

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

في طاسه مناسبه نضيف اللحم المفروم ونقلبه دقيقتين علي النار مع الثوم المفروم

وملح وفلفل وملعقتين زيت زيتون

ونقلب لحد ما ياخد اللون البني

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

بعد كده نضيف الطماطم ونقلب كويس ونسيبها تتسبك علي النار حوالي 20 دقيقه

لحد ما قوامها يتخن

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

في الوقت ده نبدأ نقلب المكرونه مع الجبنه الرومي المبشوره ومللعقتين زيده سايحه

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ونرصها بالشكل ده في صينيه جوانبها ممكن تتفك

وطبعا ما ننساش ندهن الصينيه بالزبده الاول ونرش القاعده بالبقسماط

الناعم عشان تطلع بسهوله

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

بعد ما اللحمه تتسبك نبدا نرشها علي وحدات المكرونه ونحاول نحشي


كل واحده باللحمه كويس اوي

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

في الاخر خالص نحط الجبنه الموزاريلا علي الوش

بعد ما نرش الجبنه علي الوش

ندخلها الفرن اللي بنكون مسخنينهم قبل كده

نسيبها حوالي 10 او 15 دقيقه لح ما الجبنه تسيح و وشها يحمر

نفك جوانب الصينيه ونقدمها ساخنه وممكن لو فيه صوص لحمه متبقي يتحط جمبها

دا شكلها من فوق

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ومن الجمب

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ملحوظه :

شوفوا الاتنين الفاضيين دول الجبنه نزلت تحت لانهم ما كانو

ش محشيين كويس

عشان كده راعوا انكوا تحشوها كلها كويس

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وبالف هنا وشفا علي قلوبكم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://admin.ahladalil.com/
 
كيكة المكرونه باللحمه المفرومه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» الرقاق باللحمه المفرومه:
» كيكة الزبادى
» كيكة السينابون
» كيكة الشوكولاتة والفراولة
» كيكة الموس شوكولا

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: المطبخ والديكور :: الطبخ والغذاء-
انتقل الى: