الرقاق باللحمه المفرومه: 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا الرقاق باللحمه المفرومه: 829894
ادارة المنتدي الرقاق باللحمه المفرومه: 103798
الرقاق باللحمه المفرومه: 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا الرقاق باللحمه المفرومه: 829894
ادارة المنتدي الرقاق باللحمه المفرومه: 103798
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةتبادل الأعلاناتأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الرقاق باللحمه المفرومه:

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
باندة الاسكندرية
 
 
باندة الاسكندرية


عدد المساهمات : 1467
عدد المواضيع : 261
الجنس : انثى
العمر : 50

خدمات المنتدى
الساعة الآن فى مصر:
من فضلك:


لاتنسى متابعتنا على:

 Facebook Twitter YouTube Rss
الرقاق باللحمه المفرومه: Empty
مُساهمةموضوع: الرقاق باللحمه المفرومه:   الرقاق باللحمه المفرومه: I_icon_minitimeالخميس 28 أبريل 2011 - 19:48


الرقاق باللحمه المفرومه:
(الاممة)

المقادير:
-12 قطعه رقاق.
-1كيلو لحمه مفروم احمر.
-2بصله متوسطه مفرومه جيدا.
-ملح وفلفل اسمر حسب المذاق (2ملعه ملح صغيره,1ملعقه فلفل اسمر صغنونه برده).
-1ملعقه سمن بلدي او زبده صفراء كبيره +3ملعق زيت زره او عباد الشمس.
-1 ليتر شوربه ساخنه اي نوع شوربه.
>>>>صنيه مستديره لعمل الرقاق.

الطريقه بئي ايييييييه:
-الاول نعمل اللحمه المفرومه
تتعصج وهقول ازاي نكيب البصله المفوه تتزلها علي ملعقه سمن بلدي كبيره حتي
تبح لونها اصفر دهبي كده ماشي ونجيب كيلو اللحمه ونعد نقلب فيها ونحط الملح
والفلفل معاها وبعدين ايه بئي يا حلوين نسيتها لحد متسوتي بتاع ربع ساعه
بس .


--نجيب الصينية اللي هانعمل فيها الرقاق وندهنها بالسمن
-نسخن نوع الشوربه الموجود عندنا
-نمسك الرقاق و نغطس أول واحد
في الشوربه من غير ما تلين و نحطها في الصينية و ندهنها بالسمنة أو نقطع
عليها قطع صغيرة من الزبدة و بعدين نعمل طبقات تانية من الرقاق بنفس
الطريقة حوالي 6طبقات و نفرد فوقه طبقة من اللحم المعصج و بعدين نحط فوقه
طبقات تانية من الرقاق بنفس الطريقة ( نسقيه بالمرقة و نحطه و بعدين ندهنه
بالسمنة) لحد ما نعمل برده 6 طبقات و ندهن الوش بالسمنة جيدا

-ندخله فرن متوسط الحرارة لحد ما يبقى دهبي .
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.lailaty.net
دلع*
 
 
دلع*


عدد المساهمات : 665
عدد المواضيع : 120
الجنس : انثى
العمر : 35

خدمات المنتدى
الساعة الآن فى مصر:
من فضلك:


لاتنسى متابعتنا على:

 Facebook Twitter YouTube Rss
الرقاق باللحمه المفرومه: Empty
مُساهمةموضوع: رد: الرقاق باللحمه المفرومه:   الرقاق باللحمه المفرومه: I_icon_minitimeالأحد 8 مايو 2011 - 17:48

شكرا لك على الوصفة
يسلموووووووو
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://dalla.ahlamontada.com
 
الرقاق باللحمه المفرومه:
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» كيكة المكرونه باللحمه المفرومه
» بالصور طريقة عمل خبز الرقاق بالخطوات المصوره

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: المطبخ والديكور :: الطبخ والغذاء-
انتقل الى: