اللحمه الضانى المشويه وكل سنه وانتوا طيبين 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا اللحمه الضانى المشويه وكل سنه وانتوا طيبين 829894
ادارة المنتدي اللحمه الضانى المشويه وكل سنه وانتوا طيبين 103798
اللحمه الضانى المشويه وكل سنه وانتوا طيبين 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا اللحمه الضانى المشويه وكل سنه وانتوا طيبين 829894
ادارة المنتدي اللحمه الضانى المشويه وكل سنه وانتوا طيبين 103798
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةتبادل الأعلاناتأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 اللحمه الضانى المشويه وكل سنه وانتوا طيبين

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
ام ساره
بنات أحلى صحبة
بنات أحلى صحبة
avatar


عدد المساهمات : 4
عدد المواضيع : 8
الجنس : انثى
العمر : 40

خدمات المنتدى
الساعة الآن فى مصر:
من فضلك:


لاتنسى متابعتنا على:

 Facebook Twitter YouTube Rss
اللحمه الضانى المشويه وكل سنه وانتوا طيبين Empty
مُساهمةموضوع: اللحمه الضانى المشويه وكل سنه وانتوا طيبين   اللحمه الضانى المشويه وكل سنه وانتوا طيبين I_icon_minitimeالخميس 11 نوفمبر 2010 - 21:24

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
السلام عليكم يا اهل المنتد الكرام
كل سنه وانتوا طيبين كده وانا حبيت ان اول موضوع ليا هنا يكون ريحته حلوه
هقولكم ازاى تعملوا اللحمه الضانى المشويه دلوقتى اقولكم ايه احلى حتتين ممكن يتشووا من الخروف الامور
اولها واللى كلنا عارفينها هى الريش والتانيه هى من بيت الكلاوى ليه لان اللحمه بتون رقيقه ومش بتاخد سوا كتير المهم نقول المقادير
نصف كيلو ريش ضانى
نصف كيلو لحم من بيت الكلاوى
2بصله كبيره ومفرومه ناعم قوى
ملح وفلفل اسمر
شوية زعتر ناشف
سنه صغيره قرفه مطحونه
عصير ليمونتين
الطريقه بقى
انتى تخلى الجزار الجميل بتاعك يقطع الريش قبل ما تجيبيها عشان ماتتعذبيش انتى في تقطيعها
وبعدين تقطعى اللحمه التانيه شرائح تخينه ولما تغسليهم كويس تنقعيهم فى البصل والفلفل والزعتر والليمون والقرفه
وتسيبيهم نص ساعه فى التلاجه وبعدين تطلعيهم من التلاجه وتدهنى الشوايه بالزيت وترصيهم بعد ما الشوايه تسخن على الاخر
واول ما تلاق الدم ابتدى يطلع من اللحمه اقلبيها على الوش التانى ولما الدم يطلع من الوش التانى اقلبيها على الوش الولانى لحد ما تستوى عشان ده اللى بيخليها طريه من جوه وبعدين لما تستوى من الجهتين طلعيها على بقدونس مفروم وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مريومة

مريومة


عدد المساهمات : 735
عدد المواضيع : 130
الجنس : انثى
العمر : 40

خدمات المنتدى
الساعة الآن فى مصر:
من فضلك:


لاتنسى متابعتنا على:

 Facebook Twitter YouTube Rss
اللحمه الضانى المشويه وكل سنه وانتوا طيبين Empty
مُساهمةموضوع: رد: اللحمه الضانى المشويه وكل سنه وانتوا طيبين   اللحمه الضانى المشويه وكل سنه وانتوا طيبين I_icon_minitimeالخميس 11 نوفمبر 2010 - 23:14

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://meroh.yoo7.com/forum.htm
EMY
بنات أحلى صحبة
بنات أحلى صحبة
EMY


عدد المساهمات : 120
عدد المواضيع : 135
الجنس : انثى
العمر : 39

خدمات المنتدى
الساعة الآن فى مصر:
من فضلك:


لاتنسى متابعتنا على:

 Facebook Twitter YouTube Rss
اللحمه الضانى المشويه وكل سنه وانتوا طيبين Empty
مُساهمةموضوع: رد: اللحمه الضانى المشويه وكل سنه وانتوا طيبين   اللحمه الضانى المشويه وكل سنه وانتوا طيبين I_icon_minitimeالجمعة 12 نوفمبر 2010 - 23:18

تسلم الأيادى ام سارة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
اللحمه الضانى المشويه وكل سنه وانتوا طيبين
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» عمل يخنة اللحمه بالطماطم بالفلفل الحار

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: المطبخ والديكور :: الطبخ والغذاء-
انتقل الى: